Π.Στάϊκος: Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία κατά την διαβούλευση για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2021

Π.Στάϊκος: Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία κατά την διαβούλευση για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών;


Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία κατά την διαβούλευση , για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών;


Μα ασφαλώς η αφερεγγυότητα, η ανικανότητα και η αδιαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος από τον Δήμαρχο, ο οποίος έχει περιέλθει στην ανυποληψία της κοινωνίας, η οποία του έχει γυρίσει της πλάτη και δεν αρέσκεται σε συνθήματα, πομφόλυγες και θα θα θα.

Έτσι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αστακού παρίσταντο (4) τέσσερις πολίτες και από Δημοτικούς Συμβούλους ο κύριος Μπαμπούρης, εγώ και ο κύριος Ντίνος ασφαλώς αφού είναι και Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και άλλοι τόσοι στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα!!!

Αναρωτιέμαι πως να αισθανόταν ο Δήμαρχος για αυτή την μοναξιά του;

Δεν εμπνέεις και δεν πείθεις κανέναν πλέον κύριε Τριανταφυλλάκη.

Ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης σου γύρισαν την πλάτη και απείχαν.

Θα πρέπει να τονιστεί, πως οι μελέτες αυτές αφορούν σε υποδομές στην παράκτια ζώνη των λιμένων και όχι στα λιμάνια, για να μην γενούν φρούδες ελπίδες στους πολίτες, οι οποίες για να γίνουν έργα θα πρέπει σε βάθος ετών να βρεθούν χρήματα, τα οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν.

Αστακός 18/11/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad