Π.Στάϊκος: Εμείς με υπερβάλλουσα συναίνεση βάζουμε πλάτη για να λειτουργήσει ο Δήμος και αντί των δεουσών απαντήσεων δεχόμαστε ακατανόητες προκλήσεις! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2021

Π.Στάϊκος: Εμείς με υπερβάλλουσα συναίνεση βάζουμε πλάτη για να λειτουργήσει ο Δήμος και αντί των δεουσών απαντήσεων δεχόμαστε ακατανόητες προκλήσεις!


Εμείς με υπερβάλλουσα συναίνεση βάζουμε πλάτη για να λειτουργήσει ο Δήμος και αντί των δεουσών απαντήσεων δεχόμαστε ακατανόητες προκλήσεις!!!

Έτσι λοιπόν και χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως μπορεί να δει ο καθένας από τα πρακτικά, στο πλαίσιο όχι των δικαιωμάτων μας, αλλά των υποχρεώσεων μας που απορρέουν από τις Συνταγματικές επιταγές, υπέβαλα πριν από την έναρξη των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης 4 ερωτήσεις προς τον κύριο Δήμαρχο, που στην ερώτηση να απαντήσει, εάν είναι ικανοποιημένος και τι σκοπεύει να κάνει από αυτή την λεγόμενη ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Αστακού, η οποία είναι φτιαγμένη με τσιμεντόπλακες κάκιστης ποιότητας, έχει κάποιες δολοφονικές γωνίες και ένα παρτέρι μπροστά στο ΚΤΕΛ από κάποιους ανόητους μηχανικούς που συνέταξαν την μελέτη, το οποίο θέλει ξήλωμα άμεσα, αφού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα όταν έρχεται το φεριμπόουτ, το οποίο εμείς δεσμευτήκαμε, να ξηλώσουμε στις 2/1/2024 πριν τις Δημαιρεσίες και τον ορισμό Αντιδημάρχων με καθ' όλα νόμιμη απόφαση Δημάρχου πλήρως αιτιολογημένη για την νομιμότητα της.

Η μελέτη αυτή είχε συνταχθεί επί Δημαρχίας του κυρίου Σαμαρά, αλλά δεν πρόλαβε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αναπλάσεων, πράγμα που έγινε επί Δημαρχίας του κυρίου Γαλούνη με την ένταξη της οποίας ήρθαν και τα χρήματα στο Ταμείο του Δήμου και τώρα απλά εκτελείται το έργο στην θητεία του κυρίου Τριανταφυλλάκη, οποίος είχε την υποχρέωση όταν είδε τα τραγικά λάθη και την κακογουστιά ενός ανόητου μελετητή, να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για διόρθωση αστοχιών της μελέτης, για να γινόταν ένα έργο όμορφο και λειτουργικό για την πόλη, που τώρα όπως είναι μόνο προβλήματα δημιουργεί και δεν έχει καμιά σχέση με τις αναπλάσεις Σώκου και Μοσχολιού στο Αγρίνιο ή τις αναπλάσεις στα Καλάβρυτα, οι οποίες είναι με μάρμαρα και γρανίτες αρίστης ποιότητας, τις οποίες χαίρεσαι να βλέπεις και όχι σαν αυτή που γίνεται τώρα, την οποία κάποια στιγμή κάποιος Δήμαρχος θα πρέπει να ξηλώσει ολόκληρη, για να εκλείψει αυτό το έκτρωμα.

Και ο κύριος Τριανταφυλλάκης αντί απάντησης μου είπε με προκλητικότητα και περισσό θράσος, ότι δεν πρέπει να μιλάω εγώ για αναπλάσεις, αφού τα τελευταία 25 χρόνια δεν έγινε καμία ανάπλαση στον Αστακό.

Και αμέσως όταν πήρα τον λόγο, του είπα πως τον έχει τυφλώσει η εμπάθεια και ο φθόνος προς το πρόσωπο μου και ξεχνάει πως έγιναν δύο αναπλάσεις επί θητείας μου στην παραλιακή πλατεία Κωνσταντίνου Δημητρούκα με 40 εκατομμύρια δραχμές με πλάκες Καρύστου και Αστακού και λευκό μάρμαρο και με έκπτωση 33% και το αντιπλημμυρικό από το καφενείο του κυρίου Μιόβολου που βρήκαμε τον πετρόχτιστο αγωγό όμβριων του 1900 μέχρι την θάλασσα με 40 χιλιάδες ευρώ, που όταν είχε έντονη νεροποντή, επειδή ο πολύ παλιός αυτός αγωγός ήταν βουλωμένος, γύριζαν τα νερά με ορμή μέσα στα φρεάτια των κυρίων Μιόβολου και Γιαννούτσου και πλημύριζαν τα καταστήματα τους, πέρα από το ανοιχτό αθλητικό κέντρο στα Βαρκά με τα γήπεδα μπάσκετ βόλεϊ, τένις, 5Χ5 και τις 200 κουκουναριές, τις οποίες καμαρώνω ιδιαίτερα και ασφαλώς είχαν προηγηθεί οι αναπλάσεις επί της θητείας του κυρίου Στράτου, οι οποίες μπορεί να ήταν και πιο μεγάλες από τις δικιές μου και ακολούθησαν αυτές των κυρίων Λυμπεράτου, Πιτσούλια, Σαμαρά και Γαλούνη τις οποίες δεν μπορεί ο κύριος Τριανταφυλάκης με την περισσή αμετροέπεια να διαγράψει από την ιστορία του Αστακού και όλες δημιούργησαν ομορφιά και έδωσαν λύσεις στα προβλήματα της πόλης και δεν δημιούργησαν προβλήματα όπως αυτή που γίνεται τώρα .

Κύριε Τριανταφυλλάκη αντιλαμβάνεστε πως βάλατε αυτογκόλ και πήγατε όπως είστε στην μοναξιά σας για μαλλί και βγήκατε κουρεμένος, όπως λέει και ο σοφός λαός μας!!!

Αστακός 1/12/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ
Κύριε Τριανταφυλλάκη σας επιστρέφω δύο σελίδες με εμετικά ανώνυμα σχόλια προς το πρόσωπό μου, ενός εσμού υποκόσμου σας, αν δεν είστε εσείς ο ίδιος ο συντάκτης τους!!!

Θερμά συγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε για να νέα ήθη που μας κομίσατε και μολύνετε τον τόπο μας, τα οποία ουδέποτε υπήρξαν στις θητείες μου!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad