Έκλεισε ο δρόμος προς τα Βλυζιανά λόγω καθίζησης του οδοστρώματος - Πρόταση για εκκένωση του χωριού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Δεκεμβρίου 2021

Έκλεισε ο δρόμος προς τα Βλυζιανά λόγω καθίζησης του οδοστρώματος - Πρόταση για εκκένωση του χωριού


Ημερομηνία, 12.12.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
∆ΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έκλεισε λόγω καθίζησης του οδοστρώματος ο δρόμος προς τα Βλυζιανά, ερχόμενοι από Βασιλόπουλο και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση του, γιατί έχει φύγει όλος και είναι πολύ επικίνδυνος.

Αναμένεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κλιμάκιο για καταρχήν εκτίμηση της κατάστασης και δρομολόγησης των κατάλληλων εργασιών και παρεμβάσεων αποκατάστασης της βατότητας του δρόμου.


Πρόταση για εκκένωση του χωριού 

Σε σχέση με το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με το δρόμο προς την Κοινότητα Βλυζιανών και την μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί από το γεωλογικό φαινόμενο της καθίζησης του εδάφους, αποτέλεσμα της συνεχούς και μεγάλης βροχόπτωσης, υπήρξε και υπάρχει συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με τον Πρόεδρο Βλυζιανών κ. Δημήτρη Ζαρκαδούλα.

Υπάρχει πρόταση για εκκένωση του χωριού και ο Δήμος Ξηρομέρου να συνδράμει σε στέγη, κυρίως για τις ευάλωτες ομάδες και μαθητές.

Άμεσα αυτή την στιγμή, οι Αντιδήμαρχοι, το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου, μηχανήματα του Δήμου αλλά και μισθωμένα μηχανήματα, προσπαθούν να δώσουν έστω προσωρινή πρόσβαση στη Κοινότητα. Άμεση είναι επίσης και η ανταπόκριση της Περιφέρεις Δυτικής Ελλάδας, όπου μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας πραγματοποίησε αυτοψία στη περιοχή.

Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους των δοκιμαζόμενων Βλυζιανών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad