Το 40ήμερο μνημόσυνο του τέως Δημάρχου Ξηρομέρου και Αστακού Πυθαγόρα Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου με το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Post Top Ad
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022
Αύριο Σάββατο το μνημόσυνο του τέως Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Post Top Ad
Astakos-News
Astakos-News.gr! Το ειδησεογραφικό site με ειδήσεις και θέματα από τον Αστακό, την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου, την υπόλοιπη Ελλάδα και τον Κόσμο. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.