Εκδήλωση στον Αστακό με θέμα «Κτηνοτροφία: Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιανουαρίου 2022

Εκδήλωση στον Αστακό με θέμα «Κτηνοτροφία: Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κτηνοτροφία:
- Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ
- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας, Παρασκευή 28 Ιανουάριου 2022, ώρα 12:00
Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, Δημαρχείο Αστακού

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός σας προσκαλεί να παραστείτε στην εκδήλωση με θέμα «Κτηνοτροφία: Μέτρα ανάπτυξης και χρηματοδοτικά εργαλεία ΠΑΑ- Νομοθετικές πρωτοβουλίες ΥπΑΑΤ».

Με δεδομένα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπενθυμίζεται ότι ΜΟΝΟ όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μπορούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία.

Για όσους δεν δύνανται να συμμετέχουν δια ζώσης θα υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom και Live streaming στις σελίδες του Υπουργού ΑΑΤ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθώς στην είσοδο του Δημαρχείου θα υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ το οποίο θα κάνει rapid test σε όσους μετάσχουν στη συνεδρίαση.

ZOOM LINK: https://us02web.zoom.us/j/85048758808

«Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad