Οι απαντήσεις της Αριστεράς σήμερα - Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιανουαρίου 2022

Οι απαντήσεις της Αριστεράς σήμερα - Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ-Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας

Πραγματοποιήθηκε από μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ, στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ την περασμένη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, πολύ ενδιαφέρουσα ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κώστας Λαπαβίτσας, πρώην βουλευτής, οικονομολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με θέμα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Παρεμβάσεις έκαναν α) ο Στέλιος Μερμίγκης, Φαρμακοποιός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου, παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας την αναγκαιότητα για ένα επαρκές Δημόσιο Σύστημα Υγείας και β) ο Γιώργος Παληγεώργος, Οικονομολόγος, συγγραφέας, π. Εκπαιδευτικός ΤΕΙ, που ανέδειξε το πολιτικό κενό που υπάρχει στη χώρα και την ανάγκη για τη σύνδεση μιας σύγχρονης αριστερής ριζοσπαστικής πολιτικής με την κινητοποιημένη κοινωνία.

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Δημήτρης Στρατούλης

Αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Πήραν μέρος οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου και Κώστας Κούστας, η π. Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Χαμηλάκη, Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι της περιοχής και δεκάδες μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ από όλα τα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad