Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου σε εκδήλωση στο Αγρίνιο για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαρτίου 2022

Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου σε εκδήλωση στο Αγρίνιο για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας


Αστακός, 10.3.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.
Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου.

Σε μία πολύ όμορφη και λιτή εκδήλωση, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» στο Αγρίνιο, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αγρινίου και την ομάδα εθελοντών της ΕΠΠΙ – ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους γυναίκες της Αιτωλοακαρνανίας.

Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας των Δύο Φύλων του Δήμου Ξηρομέρου κα Χριστίνα Τάπραντζη και την βράβευση τριών γυναικών από το χώρο της υγείας. Των κυριών Σοφία Χολή, Χαρούλα Γκάτση και Χρυσούλα Δράκα.

Το κομμάτι της σύντομης ομιλίας της κας Χριστίνα Τάπραντζη μπορείτε να το δείτε παρακάτω: 

και ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης, με περισσότερες πληροφορίες για αυτή παρακάτω:

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad