Με επιτυχία η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Με επιτυχία η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία


Ημερομηνία 18.3.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της Δ.Ε. Αλυζίας, ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα και ο Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως», με τη συνδρομή του Δήμου Ξηρομέρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους και το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξαν, σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο.

Επίσης ευχαριστούμε την κα Μαρία Σακουφάκη και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (τμήμα Αγρινίου), για το συντονισμό για τη μεταφορά των δεμάτων.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad