Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στο λιμάνι του Αστακού, σε συνεργασία με την ENALEIA - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στο λιμάνι του Αστακού, σε συνεργασία με την ENALEIAΟ Λευτέρης έχει βραβευτεί από τον ΟΗΕ ως πρωταθλητής γης και στα 27 του ο ΟΗΕ τον χρήζει πρέσβη της Μεσογειακής Ακτής.

Έχοντας ιδρύσει την Enaleia έχει καταφέρει να βγάλει από τον ελληνικό βυθό τόνους πλαστικού και να τον εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες ανακύκλωσης (Μέχρι και ο οίκος μόδας Prada παίρνει πλαστικό από τον Λευτέρη και φτιάχνει κλωστές).


Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την ENALEIA τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης στο λιμάνι του Αστακού (προβλέπεται άμεσα και για τον Μύτικα).

Οι αλιείς μας μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτόν τον σπουδαίο στόχο.

Εμείς πήραμε και το δώρο μας. Κάλτσες φτιαγμένες από το πλαστικό που βγήκε από τον βυθό.


Πηγή: Facebook (Giannis Triantafyllakis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad