Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: «Διαθέστε 5' από τον χρόνο σας και προσφέρετε μια φιάλη αίμα» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Απριλίου 2022

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: «Διαθέστε 5' από τον χρόνο σας και προσφέρετε μια φιάλη αίμα»


Αγαπητοί Συμπατριώτες (απευθυνόμαστε κυρίως στους Αστακιώτες παράλληλα δε και σε όλους τους Ξηρομερίτες που επιθυμούν να συμπορευθούν μαζί μας).

Πριν λίγες μέρες δυο συνάνθρωποι μας (από τον Αστακό) βρεθήκαν στην ανάγκη για να τους προσφερθεί αίμα.(Παρεμπιπτόντως δε, περίπου τρεις μήνες πριν, ένας άλλος δικός μας άνθρωπος, βρέθηκε στην ίδια ανάγκη και μέσω της οικογένειάς του μας ζητήθηκε για να του προσφέρουμε αίμα).

Σε όλες τις περιπτώσεις η απάντηση του Συλλόγου Αστακιωτών ήταν αρνητική!!! Προφανώς όχι διότι αρνηθήκαμε να τους προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό, αλλά διότι δεν υπήρχε (και εξακολουθεί να μην υπάρχει) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ στην τράπεζα αίματος που έχουμε ανοίξει στο Νοσοκομείο Γεννηματά εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ Χρόνια.

Πριν τρία χρόνια κατά την διάρκεια Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Αστακιωτών, τα μέλη που παραβρέθηκαν κατά την είσοδό τους παραλάμβαναν και ένα έντυπο στο οποίο αναγράφονταν αν επιθυμούσαν να δηλωθούν ως ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ.

Μετά το τέλος της διαδικασίας κατά την καταμέτρηση ο αριθμός των εθελοντών, ανέρχονταν στον εντυπωσιακό αριθμό των ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ.

Προφανώς η αποδοχή της πρωτοβουλίας αυτής του Συλλόγου μας από τα συγκεκριμένα μέλη μάλλον ήταν για λόγους εντυπωσιασμού, διότι από το σύνολο των εθελοντών ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Χρόνια ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΙΜΑ.

Παραδόξως φίλος (μέλος) που δεν παρευρέθηκε, χωρίς να υπογράψει χαρτιά και δηλώσεις, προσφέρθηκε και έδωσε αίμα και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες, απλά το πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον του, καθόσον ένας εξ αυτών ήταν μέλος του Δ.Σ.

Κάνουμε έκκληση για μια ακόμη φορά... Διαθέστε 5' από τον χρόνο σας και προσφέρετε μια φιάλη αίμα. Ένα μπουκάλι είναι απολύτως σίγουρο ότι θα σώσει μια ζωή!!!! Η τράπεζα αίματος εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να υπάρχει διαθέσιμο αίμα για την έκτακτη ανάγκη. Όταν θα έρθει η μοιραία στιγμή θα είναι ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Δίπλα στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο έχει πολλά και εξαιρετικά ΚΑΦΕ. Ας απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα από αυτά αφού θα έχετε δώσει ελπίδα ζωής σε κάποιον συνάνθρωπό μας που πιθανόν να βρίσκεται (ή να βρεθεί) στην πιο δύσκολη στιγμή της ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad