Χρήστος Μπόνης: Ούτε ένα καλό λόγο... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Απριλίου 2022

Χρήστος Μπόνης: Ούτε ένα καλό λόγο...


Εγώ θα το γράψω και ας υποστώ τις συνέπειες, οι φίλοι να γίνουν εχθροί, οι "φίλοι" να αυξηθούν και οι αδιάφοροι να επαναστατήσουν.

Προφανώς όταν αποφασίζεις να σχολιάσεις μια πραγματικότητα θέτοντας κάποιους προ των ευθυνών τους, θα είσαι αποφασισμένος να δεχτείς κατά περίσταση και την ανάλογη κριτική, κάτι που προσωπικά εγώ την έχω αποδεχτεί τα τελευταία σαράντα χρόνια με την ενεργή ενασχόληση μου με την πολιτική, πολλώ δε μάλλον τα τελευταία περίπου πέντε με τον Σύλλογο Αστακιωτών.

Πριν λίγες ημέρες ένας Αστακιώτης, ο Φώτης Καυμενάκης, εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. της ΕΟΕ (εν συντομία) ενός συνόλου ή αν θέλετε μιας Ένωσης, της οποίας ο αντικειμενικός της σκοπός και η δομή της έχει σχέση με τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , κάτι που σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η κορύφωση του Αθλητικού Πνεύματος και όχι μόνο (κάποτε σταματούσαν οι πόλεμοι για να τελεστούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο Φώτης Καυμενάκης δεν εκλέχτηκε σε μια συνδικαλιστική οργάνωση (π.χ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που προέρχεται από τον χώρο δουλειάς του) αλλά στον κατά τεκμήριο κορυφαίο θεσμό (μην ξεχνάμε ότι την ΔΟΕ την προσφωνούν με τον τίτλο ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ).

Δυστυχώς η εκλογή του Φώτη πέρασε σχεδόν σαν να μην υπήρξε ποτέ από (κυρίως) το χωριό του.

Πλην του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, κανείς κραταιός δεν έστειλε ένα συγχαρητήριο στον Φώτη. Κανείς Σύλλογος από τους δεκάδες που υπάρχουν στον Αστακό και οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκαν αιτούμενοι πρόσκληση για την εκδήλωση του Σ.Α.Α. (και που προφανώς πολύ σωστά έπραξαν διότι έτσι θα εμφανίζονταν ο Αστακός ότι δεν υπολείπετε των άλλων μεγάλων πόλεων σε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα).

Ο Φώτης, εάν η καταγωγή του ήταν από άλλο μέρος της Ελλάδας θα είχε προσλάβει υπάλληλο για να του καταχωρεί τα συγχαρητήρια, στον Αστακό όμως, όπως φαίνεται και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, τα ενδιαφέροντα εστιάζονται και περιορίζονται άλλου προς δόξα των ιστοσελίδων.

Φώτη!! Εμείς σαν Σ.Α.Α σε συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά και σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια που μας προσέφερες στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής, για την οποία ακόμη κάποιοι ανεγκέφαλοι (πιθανόν και θερμόαιμοι) θεωρούν (ή και εκτιμούν) ότι όλα ήταν για την προβολή κάποιων. Ας όψεται η ευγένεια των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που κατηγορηματικά δεσμεύτηκαν και εγώ μαζί να μην δώσουμε τροφή σε ανίκητους βλάκες.

Εμείς είμαστε υπηρέτες του ΑΣΤΑΚΟΥ (προφανώς άμισθοι και καλοπροαίρετοι) και θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά με πολύ μεγάλες εκπλήξεις και το καλοκαίρι που μας έρχεται.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad