Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με το δικό του περίπτερο στη τριήμερη αθλητική έκθεση #Sport_hub expo - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με το δικό του περίπτερο στη τριήμερη αθλητική έκθεση #Sport_hub expo


Ημερομηνία 06-04-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου με την Κοινωφελή του Επιχείρηση, συμμετέχει με το δικό του περίπτερο στο τριήμερο διαλόγου και δράσης για τον αθλητισμό στην Πάτρα, και στην παράλληλη τριήμερη αθλητική έκθεση #Sport_hub expo, με δικό του περίπτερο (αρ. περιπτέρου 7), στις 8-10 Απριλίου, για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό», που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο ''Δημήτρης Τόφαλος''.

Ο διπλός στόχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, μέσω της συμμετοχής στη συγκεκριμένη αυτή εξωστρεφή δράση, είναι αφενός η συμμετοχή στο διάλογο για ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και την κοινωνία και αφετέρου η προβολή του Δήμου Ξηρομέρου.

Επισυνάπτονται:

Το πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου (8-9/4) με τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των τριήμερων παράλληλων εκδηλώσεων και αθλητικών επιδείξεων στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Δημήτρης Τόφαλος".
Τα περίπτερα και οι συμμετέχοντες στην τριήμερη αθλητική Έκθεση #Sport_hub expo.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.pdf 
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.pdf 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad