Αστακός: Συνελήφθη 17χρονος που αφαίρεσε 12.000 ευρώ από δωμάτιο καταλύματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2022

Αστακός: Συνελήφθη 17χρονος που αφαίρεσε 12.000 ευρώ από δωμάτιο καταλύματος


Συνελήφθη, στον Αστακό Ξηρομέρου, την Δευτέρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 17χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν, επ΄ αυτοφώρω, τον ανήλικο, τη στιγμή που επιχειρούσε να εισέλθει σε δωμάτιο καταλύματος, χρησιμοποιώντας κλειδί, που είχε εναποθέσει ο ιδιοκτήτης του, εξωτερικά της πόρτας.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, από τον μήνα Ιανουάριο τρέχοντος έτους μέχρι και χθες (23-5-2022), εισήλθε, τουλάχιστον, τέσσερις φορές στο δωμάτιο του παθόντα και αφαίρεσε, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ.

Ο 17χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


1 σχόλιο:

  1. Όταν ο άνθρωπος δεν έχει ψυχή μέσα του και από κακία κατηγορεί παιδιά καταλαβαίνουμε την πάστα του... Λυπάμαι που σε ένα τέτοιο υπέροχο μέρος υπάρχουν τέτοια άτομα που δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι αλλά μόνο ζώα... Γτ και αλήθεια να ήταν δεν εκθέτεις έτσι ένα παιδί.. και πας απλά νομικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad