Μέχρι 600 ευρώ θα πάρουν πίσω οι πολίτες που επιβαρύνθηκαν με υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2022

Μέχρι 600 ευρώ θα πάρουν πίσω οι πολίτες που επιβαρύνθηκαν με υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος


Μέχρι 600 ευρώ θα πληρωθούν αναδρομικά για τους λογαριασμούς ρεύματος που είδαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Μαΐου 2022, οι πολίτες που επιβαρύνθηκαν με υπέρογκες αυξήσεις.

Τα αναδρομικά αυτά θα δοθούν τόσο σε ιδιοκτήτες όσο και σε ενοικιαστές με ετήσιο εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ. Οι πληρωμές αυτές θα αφορούν τόσο κύριες όσο και δευτερεύουσες κατοικίες.

Τα 600 ευρώ είναι το ανώτατο όριο που θα πληρωθούν οι πολίτες καθώς η πολιτεία θα επιστρέψει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό το 60% των πρόσθετων επιβαρύνσεων για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad