Με τεράστια συμμετοχή έληξε η μεγάλη προπονητική συνάντηση Ταεκβοντό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2022

Με τεράστια συμμετοχή έληξε η μεγάλη προπονητική συνάντηση Ταεκβοντό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αστακού


ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΗΞΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΜΑΙΟΥ 2022!


Ο Αστακός ήταν η πόλη όπου δόθηκε το μεγάλο προπονητικό ραντεβού 20 συλλόγων από διάφορες πόλεις της Ελλάδος, λαμβάνοντας μέρος σε μία υψηλού επιπέδου αγωνιστική συνάντηση, με σκοπό την εξέλιξη των Αθλητών, τη σύσφιξη σχέσεων και τη προετοιμασία τους για τις άμεσες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το πρόσωπο που ένωσε πάνω από 260 αθλητές ήταν η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ η οποία αποδέχτηκε τη πρόσκληση να διδάξει για δύο μέρες στους αθλητές, σε μία εκπληκτική όπως αποδείχτηκε προπονητική συνάντηση.

Η οργανωτική εμπειρία των συλλόγων ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΩΝ που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ένα καταπληκτικό διήμερο camp από κάθε πλευρά, και να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι βέβαια με τη συνεργασία τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η Ολυμπιονίκης καθοδήγησε με άψογο τρόπο αγωνιστικά τους αθλητές μιλώντας ταυτόχρονα και μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες τις αρχές και τη φιλοσοφία του αθλήματος, δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθεί ο ασκούμενος σε αυτό για να φτάσει και να διατηρηθεί στη κορυφή σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Τόνισε επίσης ότι η συνεχόμενη ραγδαία ανάπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ δεν είναι τυχαία, αφού είναι κοινή διαπίστωση από έρευνες, από ειδικούς επιστήμονες εντός και εκτός του χώρου του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ότι σωματικά και πνευματικά χτίζει έναν υγιή χαρακτήρα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τη πειθαρχία, την αυτοεκτίμηση, τη ταπεινότητα, το σεβασμό, κ.α.

Σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη πόλη μας η παρουσία της ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ όπως τιμή αποτελεί η συμμετοχή τόσου μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων που ταξίδεψαν από πολύ μακριά, ανανεώνοντας μάλιστα το ραντεβού τους για το μεγάλο 6ήμερο αγωνιστικό camp που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά στον Αστακό, λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου.

Αναφέρουμε με τυχαία σειρά τους συμμετέχοντες συλλόγους:

1) ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
2) ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3) ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
4) ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
5) ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
6) ΑΛΚΙΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
7) ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
8) ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
9) ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
10) ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
11) ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
12) ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ
13) ΔΙΑΣ ΠΑΞΩΝ
14) ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
15) ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ
16) ΑΧΑΙΟΙ ΠΑΤΡΑΣ
17) ΤΖΕΟΝΣΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
18) ΔΑΝΑΟΣ ΟΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
19) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
20) ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με τη παρουσία τους τον εκδήλωση ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κ. Τριανταφυλλάκης Ιωάννης , ο οποίος εκ μέρους του Δήμου έκανε απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην ολυμπιονίκη και η πρόεδρος της Δ.Ε Αστακού Κυρία ΓΡΙΤΣΙΠΗ Αρετή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

-Την ολυμπιονίκη ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ για την αποδοχή της πρόσκλησης και για όσα μετέφερε στους συμμετέχοντες αθλητές, έχοντας τη προπονητική καθοδήγηση.

-Τους επικεφαλής των συλλόγων και τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία.

-Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για τη παρουσία του και το χαιρετισμό.

-Τη πρόεδρο της Δ.Ε Αστακού για τη παρουσία της και το χαιρετισμό.

-Τους διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ για τη κάλυψη της εκδήλωσης και τις υπηρεσίες που παρείχαν.

-Τους υπεύθυνους και το προσωπικό των καταλυμάτων, των καταστημάτων εστίασης, ψυχαγωγίας και γενικότερα τους επαγγελματίες της πόλης, καθώς και σε όλους όσους γενικότερα συνέβαλαν στη φιλοξενία και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Επόμενο ραντεβού στο 6ήμερο “SUMMER CAMP TAEKWONDO ASTAKOS 2022” , που θα πραγματοποιηθεί με πιθανή ημερομηνία 17-21 Ιουλίου 2022.

Σας Ευχαριστούμε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad