Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη για τη Δωρεά Οργάνων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2022

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη για τη Δωρεά Οργάνων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΑ: με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη για τη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, στην ΠΑΤΡΑ, στον Πολυχώρο του Δήμου Πατρέων Αγορά Αργύρη, με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πατρών και οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τήρηση όλων των υγειονομικών όρων,

Την παρουσίαση συντόνισε ο Σπύρος Γουδέβενος, Εμπορικός Διευθυντής εφημερίδας Πελοπόννησος.

Χαιρετιστήρια απηύθυναν οι:
Νεκτάριος Φαρμάκης: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
Βασίλης Χατζηλάμπρου: Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Βουλευτής.
Μαργαρίτα Καραγιώργου: Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.
Μιχάλης Παππάς, Νεφρολόγος

Μίλησαν οι:
Ευάγγελος Παπαχρήστου, Αναπλ. Καθηγητής Νεφρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.
Αργυρώ Μπεκατώρου, Αναπλ. Καθηγήτρια Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών.
Αντώνης Χαροκόπος, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας Νοτίων Ιονίων Νήσων, περιφερειακός Σύμβουλος.
Γεράσιμος Παπαστεφανάτος, Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Πάτρας.

Αποσπάσματα του Βιβλίου διάβασε η Ανδρονίκη Λέφα, εκπαιδευτικός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων υγειονομικοί από το δημόσιο Μεταμοσχευτικό Κέντρο της Πάτρας, τη δημόσια μονάδα τεχνητού νεφρού και αντιπροσωπείες υγειονομικών από τις μονάδες τεχνητού νεφρού ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHRON, ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ενώ χαιρετιστήριο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Σωτήρης Κοίλιας και αντιπροσωπείες της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας Νοτίων Ιονίων Νήσων Συλλόγου, του συλλόγου Νεφροπαθών Πάτρας, της Ελληνικής Ένωσης Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

Την συζήτηση έκλεισε με σύντομη παρέμβαση ο συγγραφέας του Βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, π. Βουλευτής και Υπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αλλά και τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης.

Πάτρα 27/5/2022





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad