Δήμος Ξηρομέρου: Τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ της συνεδρίασης, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουνίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Τα ηχητικά πρακτικά του Δ.Σ της συνεδρίασης, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022


Τα ηχογραφημένα πρακτικά της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε χθες Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 03:00 μ.μ. Το Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Επειδή υπήρξε πρόσκαιρο πρόβλημα με το κανάλι του Δήμου Ξηρομέρου στο You Tube μέσα από το οποίο γίνεται η ζωντανή μετάδοση, για λόγους ασφαλείας τα Δημοτικά Συμβούλια καταγράφονται και με 2ο τρόπο τα ηχητικά τους.

------------------------

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ & ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ OIK. ΕΤΟΥΣ 2022.

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


1 σχόλιο:

  1. Οι δύο ηγετικές πολιτικές ομάδες των δημοτικών παρατάξεων
    του δήμου μας : << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >>
    και << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> με τον λαθεμένο και ανεύθυνο πολιτικά τρόπο που αντιπολιτεύονται , κατα την προσωπική μου πολιτική άποψη ζημιώνουν πολιτικά την κοινωνία του δήμου μας, αφού απο κοινού προσπαθούν μάταια όμως να παρεμποδίσουν την εξέλιξη των τεχνικών έργων στο δήμο μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad