Νίκος Παπαναστάσης: Η κατάντια του Κέντρου Υγείας Μύτικα δείχνει και τη σαπίλα του συστήματος (ηχητικό) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιουλίου 2022

Νίκος Παπαναστάσης: Η κατάντια του Κέντρου Υγείας Μύτικα δείχνει και τη σαπίλα του συστήματος (ηχητικό)


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Η κατάντια του Κέντρου Υγείας Μύτικα δείχνει και τη σαπίλα του συστήματος

Τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη Δημόσια Υγεία, με τις τραγικές ελλείψεις και στο Κέντρο Υγείας Μύτικα, ανέδειξε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Δυτικά FM» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Λαοπόδη, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης.

Στάθηκε στα δύο πρόσφατα, τραγικά περιστατικά πνιγμών στη θάλασσα, με το τελευταίο χθες να αφορά γυναίκα στο Μύτικα, για τη διακομιδή της οποίας κλήθηκε ασθενοφόρο από το Αγρίνιο, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο στα κοντινότερα ΚΥ Μύτικα ή Αστακού.

Όπως τόνισε ο Ν. Παπαναστάσης, το ΚΥ Μύτικα «εγκαινιάστηκε» πρόσφατα, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Διοίκησης, ωστόσο δεν διαθέτει τους αναγκαίους γιατρούς, ούτε καν οδηγό ασθενοφόρου... Στην παρέμβασή του ο Νίκος Παπαναστάσης ανέδειξε επίσης τις ευθύνες, αλλά και τη διέξοδο για τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad