Κοινή εκδήλωση συλλόγων Αστακού και Μαχαιράς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2022

Κοινή εκδήλωση συλλόγων Αστακού και Μαχαιράς


Οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αστακού και Μαχαιράς μετά από σειρά επαφών (στην Αθήνα) αποφάσισαν να συνεργαστούν και να διοργανώσουν μια μεγάλη εκδήλωση στον Αστακό. Οι σκέψεις και οι προτάσεις τους, ετέθησαν υπόψιν του Προεδρου της ΟΠΣΥΞ Τάκη Στεργίου, ο οποίος με έκδηλη ικανοποίηση την αποδέχθηκε (την πρόταση) και την ενέταξε υπο την σκέπη της ΟΠΣΥΞ. Η εκδήλωση παράλληλα κοινοποιήθηκε και στον Δήμο Ξηρομέρου (με επίσημη επιστολή), με σκοπό να ενταχθεί στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα του καλοκαιριού

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες, έως ότου οριστικοποιηθούν μερικές λεπτομέρειες.

Θα υπάρξει γενικό κάλεσμα σε όλο τον Δήμο για την εκδήλωση συμπαράστασης των κατοίκων πάνω σε μια νέα μορφή συνεργασίας πολιτιστικών συλλόγων της ΟΠΣΥΞ.

Η κοινή συνεργασία είναι μια καινοτόμος δράση για να περιοριστούν τα "όμορφα" και πικάντικα σχόλια πολλών, που στόχο έχουν να δημιουργούν προβλήματα παρά να επιλύουν.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad