Μία μοναδική μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Γεωργίου πόρτας Μπαμπίνης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Αυγούστου 2022

Μία μοναδική μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Γεωργίου πόρτας Μπαμπίνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του Αγίου Γεωργίου πόρτας Μπαμπίνης, η μουσική βραδιά, με ελληνική μουσική και τραγούδια (λαϊκά, έντεχνα, ροκ, κλπ), με τον τραγουδοποιό και κιθαρίστα Γιώργο Μπλέτσα.

Υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, άνοιξαν τις πόρτες σε έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο και τον συνέδεσαν με τους ανθρώπους του τόπου.

Είχαμε την τύχη να ακούσουμε γνωστά τραγούδια σε Unplug εκτέλεση από μία υπέροχη και συναισθηματική φωνή, από ένα πραγματικό καλλιτέχνη τον Γιώργο Μπλέτσα.

Το πανέμορφο σκηνικό του αρχαιολογικού χώρου, συμπληρώθηκε από ένα Αυγουστιάτικο φεγγάρι που έκανε τη βραδιά μαγική για όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν σε αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά.

Εκ της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad