Έξι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Ταεκβοντο του Κένταυρου για προετοιμασία στο Καρπενήσι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2022

Έξι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Ταεκβοντο του Κένταυρου για προετοιμασία στο Καρπενήσι


Αναχώρησε την 19/8/2022 η αποστολή του Κένταυρου για το Καρπενήσι, με ενδιάμεσο σταθμό για προσκύνημα στο ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΑΣ.

Οι αθλητές του Κενταύρου θα συμμετέχουν σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή καμπ ταεκβοντο και θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για 6 ημέρες μαζί με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα, Δανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιράν, Τουρκία, Αλβανία, Βέλγιο και Κύπρο κ.α.

Οι Ιδανικές συνθήκες διαμονής, προπόνησης αλλά και η καθοδήγηση από κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε οι αθλητές του Κενταύρου να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διοργανωτή σύλλογο ΑΙΑΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κύριο ΖΗΝΕΛΗ Θεόδωρο για την πρόσκληση, την φιλοξενία και την άψογη Διοργάνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad