Άφθονο κρασί και σπιτικές πίτες στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2022

Άφθονο κρασί και σπιτικές πίτες στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Μια ακόμη εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Αστακού απέσπασε τα εγκώμια. Εξάλλου η συνήθεια δεν μπορεί να κοπεί. Η εμπειρία πλούσια, η διάθεση αρκετή, άρα το αποτέλεσμα…αναμενόμενο.

Ως τις 2.30 π.μ. κράτησε ο ξέφρενος ρυθμός από την εξαιρετική ορχήστρα που έδινε το έναυσμα για διασκέδαση...

Άφθονο κρασί προσφορά των συμπατριωτών μας Διονύση Μικελάτου και Λέων Καραγιώργου, ολόκληροι πάγκοι από σπιτικές πίτες (εξάλλου η εκδήλωση αυτό τον σκοπό είχε, προσφορά πίτας) που με την ιδιότυπη μαεστρία τα μέλη του συλλόγου γυναικών ετοίμασαν, ξέφρενος ρυθμός, ενθουσιώδης ατμόσφαιρα, κάπου όλα αυτά συνθέτουν το αποτέλεσμα της βραδιάς που περιγράφεται σε μια λέξη ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΗ (αν ο όρος είναι δόκιμος).

Για λόγους ιστορικούς (αν και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι και το ιδεατό να αναφέρονται) παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου, ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Βασίλης Πολύζος, Κώστας Μπαμπούρης (που μέσα από το Νομικό Πρόσωπο που εποπτεύει υπήρξε ο χορηγός) Λευτέρης Μάντζαρης, Απόστολος Ντίνος, Χριστίνα Ταπραντζή (πρόεδρος Δημοτ. Συμβουλίου), ο προιστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αρχιμ. Δαυίδ, ο πρ. Υπουργός, Βουλευτής Αστακιώτης Δημήτρης Στρατούλης, Αρετή Γριτσίπη (πρόεδρος τ.δ. Αστακού) και ο Φώτης Καυμενάκης (μέλος της ΕΟΕ). Φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών.

Ο χώρος στην νεοκατασκευασθείσα πλατεία ήταν ασφυκτικά γεμάτος, τόσο από τους καθήμενους όσο και από τους δεκάδες όρθιους που η "ατυχία τους" δεν τους επέτρεψε να εξασφαλίσουν μια καρέκλα.
























Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad