Ενημέρωση του ΚΔΑΠ Αστακού για τις φετινές αιτήσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Αυγούστου 2022

Ενημέρωση του ΚΔΑΠ Αστακού για τις φετινές αιτήσεις


Προκειμένου να μην υπάρχει ανησυχία για τους γονείς, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1. Σύμφωνα με το συγκεντρωτικό πίνακα που αφορά το Δήμο μας η πλειοψηφία των αιτήσεών σας είναι χαρακτηρισμένες "ΠΛΗΡΗΣ" και ΔΕΝ χρειάζονται κάποια ένσταση.

2. Όσοι έχουν εισοδήματα πάνω από 27.000 ευρώ έχουν ΕΛΛΙΠΗ φάκελο και ΔΕΝ μπορεί να υποβληθεί ένσταση καθώς τα ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ αντλούνται αυτόματα από την ΑΑΔΕ-taxisnet και έχουν περαστεί ορθά σε όλες τις αιτήσεις σύμφωνα με τα εκκαθαριστικά σας.

3. Για το ΚΔΑΠ Αστακού ο αριθμός των ενστάσεων που είναι να υποβληθούν είναι ελάχιστος (όχι πάνω από 5) σύμφωνα με τους πίνακες, για τις οποίες θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για βοήθεια.

4. Οι γονείς που έχουν κάνει μόνοι αίτηση χωρίς κάποια βοήθεια και ενδιαφέρονται για το ΚΔΑΠ μας παρακαλούμε να μας ενημερώσουν για το πρωτόκολλο της αίτησης και για το αν είναι πλήρης ο φάκελός τους.

5. Πλήρης φάκελος δε σημαίνει ότι θα λάβει και voucher στο ΚΔΑΠ και θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Αυτό θα το μάθουμε 30 Αυγούστου στα οριστικά αποτελέσματα.

6. Όσα παιδιά μείνουν εκτός ΕΣΠΑ θα ληφθεί απόφαση από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ για το τι μέλλει γενέσθαι και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση αρχές Σεπτεμβρίου.

Το προσωπικό του ΚΔΑΠ Αστακού θα ήθελε να σας ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, διότι στα 6,5 χρόνια λειτουργίας μας σημειώσαμε τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων από κάθε άλλη φορά. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας θεσμός που τον θέλετε και τον αγαπάτε και τον στηρίζετε! Ίδια εικόνα υπάρχει γενικά σε όλα τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.
 
Σας αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη στήριξη των δημοτικών δομών μας!!! Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για τα ΚΔΑΠ μας!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad