Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδικτυακές ημερίδες του Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδικτυακές ημερίδες του Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού


Αστακός 17.9.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος μας αποτελεί μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και στα πλαίσια αυτά, βοηθά ώστε να προβάλλονται οι σημαντικές και πολυποίκιλες δράσεις του.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να να παρακολουθήσετε ένα Νέο κύκλο Διαδικτυακών Ημερίδων από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών στη διατροφή των παιδιών, με το ακρωνύμιο Best-ReMaP.

Η ανωτέρω δράση στοχεύει στη βελτίωση της σύστασης των τροφίμων, που καταναλώνονται από παιδιά στις χώρες της Ευρώπης, στη μείωση του αντίκτυπου της επιβλαβούς διαφήμισης των τροφίμων στα παιδιά, στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων γευμάτων σε δημόσιες δομές καθώς και στην ενίσχυση της δικτύωσης των εμπλεκόμενων με τη διατροφή φορέων, σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Απευθυνόμαστε για προώθηση των διαδραστικών συναντήσεων σε: εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και γενικό πληθυσμό, για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα είναι στις 20/9/2022: «Βελτιώνοντας τη Διατροφή των Παιδιών» και ώρα 18:00-19:30.

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα πατήστε εδώ.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα για τις ανωτέρω ημερίδες εδώ.
Επισυνάπτεται η πρόσκληση για τις ανωτέρω ημερίδες εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο efinitsi@eddyppy.gr.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad