Το απόλυτο 4 στα 4 πέτυχε ο Κένταυρος Αστακού στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Αθήνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Οκτωβρίου 2022

Το απόλυτο 4 στα 4 πέτυχε ο Κένταυρος Αστακού στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στην Αθήνα


1 ΧΡΥΣΟ - 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ Δ/ΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΗΝ 21-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Το απόλυτο 4 στα 4 πέτυχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που διεξήχθη την 21-23 Οκτωβρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο ο Κένταυρος συμμετείχε με 4 αθλήτριες οι οποίες κατάφεραν και οι 4 να ανέβουν στο βάθρο των νικητών!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

- ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ ΑΝΝΑ
- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΑΥΡΙΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 
Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η ΈΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και συμμετείχαν 902 αθλητές από συλλόγους όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ, ανάμεσα τους και οι τέσσερις αθλήτριες του Κενταύρου οι οποίες μετά από δυνατές εμφανίσεις και νίκες κατάφεραν να κατακτήσουν ισάριθμα μετάλλια.!

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την επιτυχία τους, τα οποία μαζί με τους άλλους αθλητές του Κενταύρου καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν σε όλες τις πανελλήνιες διοργανώσεις σε ένα τόσο ανταγωνιστικό ολυμπιακό άθλημα..

Ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στις επιτυχίες και καλή πρόοδο...

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad