Την νενομισμένη διαβεβαίωση έδωσαν οι Μητροπολίτες Γόρτυνος, Αιτωλίας, Ηλείας και Δράμας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2022

Την νενομισμένη διαβεβαίωση έδωσαν οι Μητροπολίτες Γόρτυνος, Αιτωλίας, Ηλείας και Δράμας


Του Αιμίλιου Πολυγένη

Την νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, έδωσαν σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 οι νέοι Μητροπολίτες, Γόρτυνος Νικηφόρος, Αιτωλίας Δαμασκηνός, Ηλείας Αθανάσιος και Δράμας Δωρόθεος.

Πάρων στην διαβεβαίωση των νέων Μητροπολιτών ήταν και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Να αναφερθεί ότι οι ενθρονίσεις των νέων Μητροπολιτών έχουν ως εξής:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνού στο Μεσολόγγι (Σάββατο 12 Νοεμβρίου Αγρίνιο)

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 ενθρόνιση νέου Γόρτυνος Νικηφόρου.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη Ηλείας Αθανασίου.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022.












Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad