Οι μικροί αθλητές του Κένταυρου Αστακού στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα στο Ταεκβοντό (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Νοεμβρίου 2022

Οι μικροί αθλητές του Κένταυρου Αστακού στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα στο Ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)


ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ!!!

Σε φιλική συνάντηση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ συμμετείχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο κλειστό Στάδιο του Απόλλωνα Πατρών, με τους μικρούς αθλητές του οι οποίοι έκαναν τα πρώτα αγωνιστικά βήματα στο Ταεκβοντο.

Οι μικροί έδειξαν την αγάπη τους για το Ταεκβοντο, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, ευχαριστήθηκαν την προσπάθειά τους αγωνιζόμενοι με πάθος έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο αγωνιστικά, δίνοντας υποσχέσεις για την πορεία τους στο άθλημα.

Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από την Πελοπόννησο, την Αιτ/νια και Ζάκυνθο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ για την πρόσκληση και να τους συγχαρούμε για την ωραία διοργάνωση.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε μικρό μαχητή στηρίζοντας τον όχι μόνο στα πρώτα αγωνιστικά του βήματα, αλλά και στην προσπάθεια του, μέσα από τις αρχές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να δομήσει έναν ισχυρό, δυναμικό αλλά ταυτόχρονα και ταπεινό και ακέραιο χαρακτήρα..

Συγχαρητήρια πολλά στους μικρούς μαχητές για την αγωνιστική τους παρουσία, καθώς και στις αθλήτριες ΜΑΝΤΖΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ οι οποίες σε ρόλο βοηθού καθοδήγησαν άψογα και βοήθησαν ώστε τα παιδιά να αποδώσουν τα μέγιστα...

Επόμενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την 26-28 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας..!!!










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad