Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Αδιέξοδοι καιροί», του συγγραφέα Κωνσταντίνου Λίχνου, στον Ιανό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Αδιέξοδοι καιροί», του συγγραφέα Κωνσταντίνου Λίχνου, στον Ιανό


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Αδιέξοδοι καιροί», του συγγραφέα Κωνσταντίνου Λίχνου, στον Ιανό.

Ο IANOS και οι Εκδόσεις Γράφημα, διοργάνωσαν την Παρασκευή 25 Νοέμβρη, την παρουσίαση της νέας συλλογής διηγημάτων του Κωνσταντίνου Λίχνου με τίτλο «Αδιέξοδοι καιροί», που κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Τα διηγήματα καταδεικνύουν θέματα, που περιγράφουν τον βαθύ προβληματισμό του συγγραφέα για τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας, και η συγκεκριμένη έκδοση, αποτελεί συγκέντρωση βραβευμένων διηγημάτων του συγγραφέα (συνολικά δεκαπέντε), που γράφτηκαν μεταξύ 2017 και 2022.

Για το βιβλίο μίλησαν:
- Αντώνης Ε. Χαριστός, Φιλόλογος, Συγγραφέας, Πρόεδρος του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
- Γεράσιμος Δενδρινός, Συγγραφέας.
- Χρήστος Μιάμης, υπ. Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας.

Ο Χρήστος Μιάμης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Η λογοτεχνική γραφή του Κωνσταντίνου Λίχνου, δεν φοβάται να αναμετρηθεί με την κοινωνική ζωή και την πολιτική πραγματικότητα, δεν αναχωρεί, αλλά εισχωρεί μέσα στο κοινωνικό ζήτημα και προσπαθεί να το αναδείξει σε όλες του τις πλευρές. Ο Κων/νος Λίχνος, συνομιλεί με την εποχή του, με την γνήσια αγωνία του λογοτέχνη που αναζητά τρόπους της ανθρώπινης χειραφέτησης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».

Βίντεο παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=nx04LUP0X6A&t=3s












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad