Παναγιώτης Στάϊκος: Ιδού τα χάλια των θεατρίνων!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2022

Παναγιώτης Στάϊκος: Ιδού τα χάλια των θεατρίνων!!!


Ιδού τα χάλια των θεατρίνων!!!!

Τους είχα προειδοποιήσει μέσα στην αίθουσα το Δ.Σ., ότι ο μεταλλικός αγωγός από Βλύχα μέχρι το γήπεδο έχει σαπίσει και έπρεπε να γίνει η αντικατάσταση του με αγωγό πολυαιθυλενίου βαρέως τύπου γιατί η πίεση, όταν θα αντικαταστήσουμε και τον υπόλοιπο αγωγό από το Πλατυγιάλι μέχρι την δεξαμενή του Αστακού χωρίς να υπάρχει στο υψόμετρο των 145 μέτρων πιεζοθραυστικό (ψιλά γράμματα για κάποιους άσχετους και ανόητους), στο σημείο που είναι η σημερινή βλάβη θα είναι 18,5 ατμόσφαιρες (ε πώς να το κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ας αμφισβητήσουν με μηχανολόγο του Πολυτεχνείου τα στοιχεία μου). Αυτοί με απευθείας ανάθεση έφτιαξαν ψεύτικα ασφαλτικά και κάλυψαν και όλα τα φρεάτια με δυο πόντους άσφαλτο αντί για 10 που έλεγε η μελέτη έκτρωμα με βάση τα κυβικά μέτρα που προέβλεπε η γελοία μελέτη τους!!!

Δεν με άκουσαν προκλητικά και Ιδού τα χάλια, αφού ήρθε η Περιφέρεια και έριξε, όπως σε όλες τις εισόδους των Δήμων μια όντως πολύ καλή άσφαλτο, μόνο που τώρα πάει για ξήλωμα και μέχρι τις εκλογές θα έχει τρυπήσει πολλές φορές ο αγωγός αφού είναι σχεδόν 40 ετών και μέσα στην υγρασία έχει σαπίσει ολόκληρος και χρειάζεται αντικατάσταση του με αγωγό πολυαιθυλενίου 22 ατμοσφαιρών (γιατί από τέτοια είναι άσχετοι)!!!!

Όμως εμείς όταν θα αναλάβουμε αμέσως μετά τις εκλογές θα ξηλώσουμε όλες τις σαπίλες!!!!

Εμπρός Γιαννέλη, Σούλα και ο υπόλοιπος θίασος τρέξτε να τους υπερασπιστείτε!!!

Αστακός 15/11/2022

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad