Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Έχουν μείνει λίγες ώρες πριν το 2022 τελειώσει και ένα νέο έτος το 2023 αρχίσει. Ένα νέο έτος με Δύναμη Ελπίδας, που θα σηματοδοτήσει την συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινήσαμε μαζί με όλους εσάς τους πολίτες, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του 2023..., υπάρχει η ίδια αγωνία, η ίδια ευθύνη και η ίδια δέσμευση... να είμαστε ωφέλιμοι και αποτελεσματικοί για τους δημότες μας. Να κάνουμε την Δύναμη Ελπίδας... πράξη.

Και το 2023 με όραμα, με σχεδιασμό, με προγραμματισμό, με πολύ δουλειά, με στοχοπροσήλωση, με σταθερό θετικό βηματισμό θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια, ξεπερνώντας εμπόδια και δίνοντας λύσεις.

Με το βλέμμα στο μέλλον, λέμε ναι στις προκλήσεις, χωρίς να παραγνωρίζουμε δυσκολίες και εμπόδια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για τον αγαπημένο μας τόπο το Ξηρόμερο.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος... Υγεία και Ευημερία σε όλο τον κόσμο!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad