Κώστας Γεωργούλας: Κύριοι τις Δημοτικής Αρχής σας προκαλώ και σας λέω κάνετε πράξη τις απειλές σας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Γεωργούλας: Κύριοι τις Δημοτικής Αρχής σας προκαλώ και σας λέω κάνετε πράξη τις απειλές σας


Έρχεται σήμερα η παράταξη του Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη να εγκαλεί και να απειλεί δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξηρομέρου ότι τάχα διασπείρει ψευδείς πληροφορίες και παραποιεί έγγραφα ώστε να μειώσει το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Προς ενημέρωσις σας επισημαίνω για άλλη μια φορά το μπλογκ xiromero.gr είναι ένα μπλογκ του Ξηρομέρου με διάρκεια ζωής 14 χρόνια αποτελείται από μια ομάδα πολιτών του Ξηρομέρου που εθελοντικά αρθρογραφούν για λογαριασμό του, αφιλοκερδώς, πολλές φορές αναδημοσιεύει άρθρα και από άλλα φιλικά μπλογκς και δίνει βήμα έκφρασης γνώμης στον κάθε πολίτη όποιος και αν είναι, όπου και αν ανήκει.

Γνωστή πλέον η τακτική σας που χρησιμοποιείτε εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον, με απειλές του τύπου όλα στον Εισαγγελέα.

Κύριοι τις Δημοτικής Αρχής σας προκαλώ και σας λέω κάνετε πράξη τις απειλές σας.

Όσο για μένα μην σας πιάνει πανικό για το που θα απολογηθώ.

Η απολογία μου θα είναι προς τους Δημότες και μόνο του Ξηρομέρου οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν ανεπιφύλακτα ως εκπρόσωπο τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Αντί να κατηγορείτε τους δημοτικούς σύμβουλος καλό θα είναι να ενημερώσετε τους πολίτες του Ξηρομέρου για το τι πράξατε όσο αναφορά σκάνδαλα της προηγούμενης διοίκησης που τόσο μεγάλο θόρυβο κάνατε στην προεκλογική σας εκστρατεία του 2019.

Οι αναφορές σας για ποινικές ευθύνες παραποίηση εγγράφων του δημοσίου αγγίζουν τα όρια της αστειότητας και ως εκ τούτο περιττεύει η οποιαδήποτε απάντηση.

Έχετε προφανώς αντιληφθεί ότι το τοπίο σύντομα θα αλλάξει και αυτό σας προκαλεί τον πανικό, αυτά όμως στην πολιτική συμβαίνουν, ουδείς μπορεί να αισθάνεται ασφαλείς και προσδεδεμένος στην καρέκλα του..

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad