"Ενεργοί Πολίτες Ξηρομέρου": Ανοιχτή συγκέντρωση για τις Δημοτικές εκλογές, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιανουαρίου 2023

"Ενεργοί Πολίτες Ξηρομέρου": Ανοιχτή συγκέντρωση για τις Δημοτικές εκλογές, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου


ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΝΕΑ ΜΕΡΑ !
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ, ΣΤΙΣ 11 πμ

Ξηρόμερο, ο Τόπος που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε, που ζούμε.
Ο τόπος που αγαπάμε και πονάμε. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ!!!
Δυστυχώς, αυτός ο Τόπος έχει υποβαθμισθεί, όσο κανείς άλλος τόπος στην Ελλάδα.

Τι είχαμε, τι έχουμε τι θα θέλαμε να είχαμε, τι αξίζουμε και τι δικαιούμαστε σε ένα καλύτερο αύριο, που μας αξίζει . ’Όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε ελεύθερα. Χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις.

Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ", προσκαλούμε , σε μια ανοιχτή Συγκέντρωση όλους τους φίλους κι φίλες –πολίτες του Ξηρομέρου, όπου θα ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με ελεύθερο δημοκρατικό πνεύμα, δίχως πολιορκίες για το σήμερα και το αύριο της περιοχής μας, και όχι μόνον.

H ΣYNANTHΣH MAΣ ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI THN KYPIAKH 8 IANOYAPIOY 2023 KAI ΩPA 11:00 TO ΠPΩI ΣTHN AIΘOYΣA EKΔHΛΩΣEΩN TOY Giannis Village Resort ΣTON AΣTAKO.

Να είμαστε όλοι εκεί.

"ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad