Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιατρού στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιανουαρίου 2023

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιατρού στην Αιτωλοακαρνανία


- Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιατρού στην Αιτωλοακαρνανία
- Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία πέντε κατηγορούμενων που εξαπάτησαν την ιατρό και αφαίρεσαν 32.500 ευρώ


Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο, στην Αιτωλοακαρνανία, σε βάρος ιατρού.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία, πέντε ημεδαπών (τεσσάρων ανδρών και μιας γυναίκας) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα, η μια κατηγορούμενη ενεργώντας από κοινού, με τους συνεργούς της επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιατρό και με το πρόσχημα, της πληρωμής επίσκεψης συγγενικού της προσώπου, έπεισε την ιατρό να της γνωστοποιήσει τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας της και μηνύματα με αριθμούς ασφάλειας, με αποτέλεσμα να της αφαιρέσουν από τον λογαριασμό της 32.500 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορουμένων, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις απατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad