Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης


Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης " Χριστόδουλος Παμπλέκης ".

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσει ότι συνεχίζονται οι εργασίες στο Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης.

Μετά την ολοκλήρωση της ισογείου επάνω αίθουσας, στην οποία έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου, τον περασμένο Αύγουστο, με κάθε επισημότητα και εκτενή - αναλυτική ενημέρωση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Μουσείου Χρυσικό Πέτρο, συνεχίζουμε με την ημιυπόγειο κάτω αίθουσα (η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως βοηθητικός χώρος), όπου θα κατασκευαστεί χώρος υγιεινής (τουαλέτα).

Τα έξοδα είναι αρκετά. Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες, η συγχωριανή μας Γεωργία (Ζέτα) Δημητρίου Κολώνια, στη μνήμη της μητέρας της Βασιλικής, προσέφερε σημαντικό χρηματικό ποσό, για το σκοπό αυτό. Το παράδειγμα της ακολούθησαν ο συγχωριανός μας Σοφοκλής Γιαννακόπουλος καθώς και ένας Μπαμπινιώτης φίλος του Συλλόγου μας (θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του), ο οποίος έδωσε όλο το υπόλοιπο χρηματικό ποσό, που χρειάζεται για τον ίδιο σκοπό.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που βήμα βήμα υλοποιούμε το στόχο μας (ολοκλήρωση του Λαογραφικού Μουσείου Μπαμπίνης), και για την εμπιστοσύνη Μπαμπινιωτών και Φίλων που δείχνουν προς εμάς, αλλά και για την αγάπη τους προς το χωριό μας. Τους ευχαριστούμε, για μια ακόμη φορά, μέσα από την καρδιά μας.

Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε ότι ένας φίλος της Μπαμπίνης (θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του), θα εργασθεί στο Μουσείο μας, ύστερα από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης του Μουσείου Χρυσικού Πέτρου, και θα εκτελέσει χωρίς αμοιβή, όλες τις εργασίες μέχρι ολοκλήρωσης της κατασκευής και λειτουργίας του χώρου υγιεινής (τουαλέτας) και του βόθρου λυμάτων.

Τον ευχαριστούμε πολύ.

Μπαμπίνη 10 Ιαν. 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad