Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιανουαρίου 2023

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α.


Αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 η Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων Πιθάρι, στη Γιαννούζι Αγρινίου.

Η ετήσια κοπή πιτας θα είναι η πρώτη μας επαφή για το νέο έτος 2023 και θα αποτελέσει την αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς για τον σύνδεσμο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επαγγελματίες όλων τον κλαδων, φορείς - τοπικοί εκπρόσωποι και θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε πρόσωπα που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά ο Χρήστος Παντούλας, η Λιάνα Μπαγιώργου, ο Παναγιώτης Σιάτρας, ο Βαγγέλης Λιάγκας και ο Κώστας Γιούλης οπου θα μας προσφέρουν μία όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση με φαγητό και άφθονο ποτό.

Για κρατήσεις - αγορά προσκλήσεων επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο κ.Τσιαβίκο Γεώργιο στο 6942233666.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Σε περιμένουμε.

ΔΣ Συνδέσμου Ε.Ν.Α




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad