Σε ένα από τα καλύτερα διεθνή camp Taekwondo συμμετέχει ο Κένταυρος Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιανουαρίου 2023

Σε ένα από τα καλύτερα διεθνή camp Taekwondo συμμετέχει ο Κένταυρος Αστακού


Σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή καμπ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο διεξάγεται στην Κοζάνη την 3-7 Ιανουαρίου 2023 συμμετέχει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ με 9 Αθλητές!

Στο καμπ διδάσκουν προπονητές παγκόσμιου φήμης όπως ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ 2004 ΜΟΟΝ ΤΑΕSOUNG και ο Head coach Της Εθνικής ομάδας του Βελγίου DAVID PHILIP...

Συμμετέχουν επίσης διακεκριμένοι αθλητές από 10 χώρες!

Ανάμεσα τους και οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο αγωνιστικό Ταεκβοντο, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να προετοιμαστούν για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους διοργανωτές ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΔΑΝΑΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ για την άψογη Διοργάνωση και την πρόσκληση!

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad