Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις τελετές Καθαγιασμού των Yδάτων – Στην Πάτρα ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιανουαρίου 2023

Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις τελετές Καθαγιασμού των Yδάτων – Στην Πάτρα ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης


Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις τελετές Καθαγιασμού των Yδάτων – Στην Πάτρα ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα θα εορταστούν τα Άγια Θεοφάνεια στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην πόλη της Πάτρας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μαρία Μπίλια θα παραβρεθεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στα Λεχαινά Ηλείας, ενώ οι Αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι Περιφερειακοί σύμβουλοιθα συμμετέχουν σε αντίστοιχες τελετές στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, ως εξής:

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά θα παραβρεθεί στον καθαγιασμό των Υδάτων στον Δήμο Ναυπακτίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης στο Μεσολόγγι, οι Βοηθοί Περιφερειάρχη, Γιώργος Κοντογιάννης και Μιχάλης Γούδας στη Βόνιτσα, Αγγελική Χαλιμούδρα στην Κατούνα και η Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλία Βούλγαρη στο Αγρίνιο.

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, θα παραβρεθεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό της Πάτρας και ακολούθως στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή (Άνω Πόλη), ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού ελέγχου, Ανδρέας Φίλιαςστα Καλάβρυτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος στο Αίγιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαίμης στο Ρίο.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ:


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος θα παραβρεθεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος στη Λυγιά του Δήμου Πηνειού, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης στη Ζαχάρω και ο βοηθός Περιφερειάρχη Χρήστος Μπιλίρης στο Παλούκι Αμαλιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad