Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου η πληρωμή τους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Φεβρουαρίου 2023

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου η πληρωμή τους


Αντίστροφα μετρά η προθεσμία που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων ώστε να εξοφλήσουν αργότερα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2023 εξαιτίας της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης. Ωστόσο η δίμηνη παράταση που είχε δώσει το ΥΠΟΙΚ έφτασε στο τέλος της καθώς οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου να εξοφλήσουν τα ποσά που αναλογούν στα οχήματά τους για να γλιτώσουν από υπέρογκα πρόστιμα.

Να υπενθυμίσουμε πως σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος οχήματος δεν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας έως τις 28/2 τότε αυτομάτως θα του πιστωθεί το διπλάσιο ποσό των Τελών Κυκλοφορίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Taxisnet.

Αν πάλι θεωρήσει κανείς ότι μπορεί να θέσει σε ακινησία το όχημά του μη καταβάλλοντας τα Τέλη Κυκλοφορίας και να το κυκλοφορεί παράνομα τότε καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πέραν των διπλάσιων Τελών Κυκλοφορίας θα αναγκαστεί να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ!

Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει κανείς από την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας είναι να καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του ηλεκτρονικά και να αναμένει την ευνοϊκή ρύθμιση που αφορά στην άρση ακινησίας με την καταβολή αναλογικών Τελών Κυκλοφορίας. Μέχρι όμως να ανακοινωθεί η σχετική νομοθετική ρύθμιση τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας απλά δεν ισχύουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad