Κένταυρος Αστακού: Επιστροφή από τα Τίρανα μετά από ένα υπέροχο τριήμερο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2023

Κένταυρος Αστακού: Επιστροφή από τα Τίρανα μετά από ένα υπέροχο τριήμερο


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΊΡΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ

Επέστρεψε η αποστολή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ από την πόλη των Τιράνων όπου συμμετείχε σε ένα δυνατό αγωνιστικό καμπ Ταεκβοντο το οποίο πραγματοποιήθηκε την 17-19 Φεβρουαρίου 2023.

Ήταν ακόμη μια εμπειρία για τους αθλητές του Κενταύρου οι οποίοι αντάλλαξαν αγωνιστικές και όχι μόνο πληροφορίες με αθλητές από την Αλβανία, το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο σε άριστο κλίμα προάγοντας το σεβασμό, την φιλία και την άμιλλα. 

Ευχαριστούμε το φίλο Δάσκαλο TZOYLIAN CACA για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Σκοπός της αποστολής μας, η αγωνιστική βελτίωση των αθλητών αλλά και η γενικότερη εξέλιξη τους μέσω της φιλίας, των εμπειριών και της εξωστρέφειας.

Επόμενος σταθμός για τον Κένταυρο η πόλη της Χαλκίδας την 3-5 Μαρτίου όπου ο Κένταυρος θα συμμετέχει στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο Πανελλήνιου συμμετοχής..!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad