Προετοιμασίες για τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2023

Προετοιμασίες για τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως


Προετοιμασίες για τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως

Τη πρώτη συνάντηση εργασίας στα ανακαινισμένα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο συγκάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 20ης Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Η συνάντηση αφορούσε τον ευαίσθητο τομέα της Νεότητος και συγκεκριμένα την λειτουργία των Κατασκηνώσεων για το ερχόμενο καλοκαίρι. Συμμετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος αρχιμ. Ιωσήφ Ζωγράφος, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και οι Αρχηγοί των Κατασκηνωτικών Περιόδων.

Αρχικά, ορίστηκαν εκ νέου τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κατασκηνώσεων, την προεδρία της οποίας, κατόπιν ομοφώνου αιτήματος όλων, ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός. Ως μέλη θα συμμετέχουν ο αρχιμ. Ιωσήφ Ζωγράφος, ο αρχιμ. Αναστάστιος Καντάνης, ο πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Δημητρίου, ο κ. Παντελής Καντάνης, ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο κ. Κωνσταντίνος Ριζογιάννης, ο κ. Μιχαήλ Παππάς, ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου και η κ. Δήμητρα Λιάγκα – Αναγνώστου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα τεχνικά, λειτουργικά και διοικητικά θέματα. Αποφασίστηκε η διοργάνωση προκατασκηνωτικής Ημερίδος την Τετάρτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 19 Απριλίου 2023 για την επιμόρφωση των Στελεχών που θα διακονήσουν στις φετινές Κατασκηνώσεις, καθώς επίσης και η πραγματοποίηση μετακατασκηνωτικής εκδρομής των Στελεχών το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου 2023. Συζητήθηκαν η δυνατότητα διοργάνωσης Κατασκηνωτικών Περιόδων για νέα ζευγάρια, για φοιτητές και φοιτήτριες και για τα στελέχη των Κατασκηνώσεων και τέλος ορίστηκαν οι Κατασκηνωτικές Περίοδοι Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για το Καλοκαίρι 2023 ως εξής:

Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου: Για παιδιά με προβλήματα Αυτισμού

Με την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης»

Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 4 Ιουλίου – 14 Ιουλίου για Αγόρια Δημοτικού
Γ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 14 Ιουλίου – 24 Ιουλίου για Κορίτσια Δημοτικού
Δ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 24 Ιουλίου – 4 Αυγούστου για Κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου
Ε’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 13 Αυγούστου – 25 Αυγούστου για Αγόρια Γυμνασίου – Λυκείου

Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και οι πληροφορίες για τις Εγγραφές και τα έντυπα που θα απαιτούνται θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad