Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την εκδήλωση της χορωδίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την εκδήλωση της χορωδίας


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/2/23 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η εκδήλωση του Μουσικού Χορωδιακού Συνόλου του Συλλόγου μας με αφιέρωμα στην ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν προκειμένου να βγει άρτιο το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δασκάλους μας Σοφία Καπλάνη και Άρη- Δημήτρη Μαστροσπύρο, την ορχήστρα μας, τους χορευτές που πλαισίωσαν την εκδήλωσή μας από το Χορευτικό Σύλλογο «Άγιος Νικόλαος» του Δημήτρη Καραβασίλη, τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Δαβίδ Μπαζούλα, τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Δημήτριο, τον εκπαιδευτικό Περιφερειακό Σύμβουλο Δ.Ε. Κούστα Κωνσταντίνο, τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου Βασίλη Πολύζο, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κωσταντίνο Μπαμπούρη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Απόστολο Ντίνο, τον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Κομπλίτση και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ την Δημοτική Αρχή για την παραχώρηση της αίθουσας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad