H Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά αποχαιρετά την Ρεβέκκα Στρατούλη, μητέρα του Δημήτρη Στρατούλη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Φεβρουαρίου 2023

H Λαϊκή Ενότητα - Ανυπότακτη Αριστερά αποχαιρετά την Ρεβέκκα Στρατούλη, μητέρα του Δημήτρη Στρατούλη


H Λαϊκή Ενότητα- Ανυπότακτη Αριστερά αποχαιρετά την αγωνίστρια Ρεβέκκα Στρατούλη, μητέρα των συντρόφων μας Δημήτρη και Ελένης Στρατούλη.

Έφυγε  εχθές από την ζωή η Ρεβέκκα Στρατούλη, μητέρα του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας-Ανυπότακτη Αριστερά Δημήτρη Στρατούλη και της συντρόφισσας Ελένης Στρατούλη.Σε όλη της την ζωή ήταν αγωνίστρια, στα νιάτα της στην Εθνική Αντίσταση, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και αργότερα για την οικογένεια της, για τα παιδιά και τα εγγόνια της, για τους συμπατριώτες, τους συγγενείς και τους φίλους της. 

Υπήρξε παράδειγμα  αυτοθυσίας, προσφοράς και αλληλεγγύης. Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στα παιδιά της Δημήτρη, Ελένη και Βαγγελιώ, στα εγγόνια της και σε όλους τους οικείους της.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Αστακό  Αιτωλοακαρνανίας.

 Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad