Τίτλοι τέλους για το Public Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Φεβρουαρίου 2023

Τίτλοι τέλους για το Public Αγρινίου


Οι … τίτλοι τέλους φαίνεται ότι μπήκαν ακαριαία καθώς οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν ότι μένουν χωρίς δουλειά, μόλις σήμερα Παρασκευή (10.02.23).

Η απώλεια αρκετών θέσεων εργασίας δημιουργεί έντονο προβληματισμό, ιδιαίτερα στην εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Από την πλευρά της εταιρίας επισημαίνεται ότι στέκεται με υπευθυνότητα όχι μόνο απέναντι στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, καταρχάς το πακέτο των αποζημιώσεων θα υπερβαίνει τα προβλεπόμενα από το νόμο. Επιπλέον, όπως τονίζεται, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμβολή των Public στην προσπάθεια των ατόμων που απολύονται για εξεύρεση νέας εργασίας. Τέλος, εφόσον οι ίδιοι επιθυμούν να εργαστούν σε κατάστημα της αλυσίδας σε άλλη πόλη, θα έχουν προτεραιότητα στις προσλήψεις που θα γίνονται, εφόσον δημιουργούνται θέσεις εργασίας.

Σε σχέση με τις αιτίες κλεισίματος του καταστήματος Public στο Αγρίνιο, εκτιμήθηκε ότι όλη η γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας καθώς και οι οικιακές συσκευές διατίθενται, μέσω μιας πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας για το καταναλωτικό κοινό, από το public.gr.

Σε σχέση με την παράδοση των προϊόντων μέχρι το Μάρτιο δεν θα υπάρχουν έξοδα μεταφοράς, όπως σημειώνεται από την πλευρά της εταιρίας ενώ στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης θα συμβάλει η νέα υπηρεσία Locker Pickup σε συνεργασία με τη Box Now.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad