Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές για την περιπέτεια της υγείας μου!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2023

Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές για την περιπέτεια της υγείας μου!!!


Θερμές ευχαριστίες για τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές για την περιπέτεια υγείας μου!!!


Ύστερα από ένα πολύ ελαφρό, απρόσμενο, ξαφνικό πόνο, που κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό της ώρας, μπήκα αιφνίδια στο κλαμπ των καρδιοπαθών.

Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει.

Μετά από το ονειρεμένο ταξίδι στην Γαλλία βρεθήκαμε στην Αθήνα από την Παρασκευή το πρωί, για να συναντήσω συνεργάτες και φίλους και να πάω στην συνεστίαση των Παπαδαταίων, που με είχαν καλέσει.

Και ενώ όλα ήταν τέλεια, παρουσίασα μια στηθαγχική κρίση μόνο ενός λεπτού, που οι σοβαροί καρδιολόγοι αν δεν κρατήσει πάνω από 10 ή 15 λεπτά, δεν της δίνουν σημασία. Η αγάπη και αδυναμία της κόρης μου της Τίνας προς το πρόσωπο μου με οδήγησε στο Ιπποκράτειο, που απέχει 100 μέτρα από το σπίτι της, όπου με το Ηλεκτροκαρδιογράφημα διαπίστωσαν διαταραχές απαναπόλοσης και στη Στεφανιογραφία ότι εκτός από στένωση σε δυο κεντρικά στεφανιαία αγγεία που ήταν του 40% και μάλιστα είχαν και ασβέστωση και δεν ήθελαν ούτε μπαλονάκι, αλλά ούτε και stent, υπήρχε και ένα λεπτό μακρύ αγγείο, που λέμε περισπωμένη με στένωση πάνω από 85%, παρά το γεγονός ότι έχω ιδανική την LDL (κακή χοληστερίνη στο 100, δεν είμαι διαβητικός δεν είμαι διαβητικός, δεν έχω Τριγκυκερίδια αλλά ήμουν παθητικός καπνιστής με τα καφενεία, τις ταβέρνες και τις καφετέριες και υπήρχε και το υπερβολικό άγχος, για να προλάβω όλα τα περιστατικά του ιατρείου και έχω πολύ χαμηλές τις αντιδράσεις της φλεγμονής ΤΚΕ 2 και CRP ποσοτική μόνο 0,11 (αν είναι δυνατόν;) με βάζουν επειγόντως για Bypass στις 7:00 το πρωί, για νόσο δυο αγγείων και μετά την επέμβαση θα με είχαν καταστολή για 24 ώρες και αν όλα πήγαιναν καλά το απόγευμα αργά θα με έβαζαν στον θάλαμο, διαφορετικά θα με κρατήσουν στην μονάδα για μια ημέρα. Βέβαια εγώ είπα να μην το πουν στον Γιώργο, αλλά όταν του το είπαν πήρε, το Παλικάρι μου την πρώτη πτήση μη υπολογίζοντας έξοδα και ήταν δίπλα μου συνεχώς και λόγω της απεργίας επέστρεψε στο Παρίσι μέσω Πράγας.

Βέβαια αυτή η πολύ ύπουλη υπόθεση φαίνεται να έχει ξεκινήσει πριν από 25 χρόνια περίπου, όταν ήμουν 45 χρονών και σε μια προσπάθεια να δείξω στους νέους γιατρούς την λειτουργία ενός νέου Καρδιογράφου, ξάπλωσα κα τους έδειχνα πως λειτουργεί.

Τότε δεν πίστευα στα μάτια μου με την εικόνα του ΗΚΓ, το οποίοι παρουσίαζε σημαντικές διαταραχές απαναπόλοσης. Αμέσως την ίδια ημέρα επισκέφτηκα τον πολύ καλό Συνάδελφο Καρδιολόγο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου Ανδρέα Θεοδωράκη, ο οποίος με έβαλε σε έναν πλήρη διαγνωστικό έλεγχο, από τον οποίο δε προέκυψε τίποτα, χωρίς να έχω ποτέ κανένα ενόχλημα και έτσι φθάσαμε στο να κάνω επειγόντως Bypass.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό δέθηκα ευχές από στενούς συνεργάτες, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και από πολίτικους μου αντιπάλους, οι οποίοι με συγκίνησαν πολύ!

Έτσι ξεκίνησαν τα τηλέφωνα από τους συνεργάτες και φίλους Στέλιο Παπαναστάση, Χρήστο Κολοβό, Γιάννη Ζορμπά, Μάκη Ζορμπά, Κώστα Σάββα, Νίκο Ζώγα, Βασίλη Μουρκούση, Σπύρο Κουνάδη, Βαγγέλη Παπαϊωάννου, Χρυσάνθη Γενάρη, Γεωργία Λιάλιου, Φώτη και Τούλα Λιβάνη, τους καλούς μου φίλους Αποστόλη Πανταζή και ολόκληρες τις οικογένειες τους, τους Γιατρούς και τους Φαρμακοποιούς της περιοχής Παναγιώτη Μάντζαρη, Μάνια Αθανασιάδου, Γιώργο Πανταζή, Θοδωρή Βότση, την υπάλληλο του Δήμου κυρία Πανωραία Πανταζή, τον Νίκο Στρατομήτρο, τον Γιάννη Χανδάκια και την φίλη μου Άννα, τον Βασίλη Γεωργαλή και την οικογένειά του, τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Καραϊσκάκη Χρήστο Κουντούρη, τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού Βασίλη Στράτο, ο οποίος με πήρε πολλές φορές, όπως και την πρώην Αντιδήμαρχο Ντίνα Σαμαρά Κουμανδράκη, τους φίλους Χρήστο Μάντζαρη και Παναγιώτη Ηλ. Χολή, τον Βασίλη Σούλα, τον Αντιδήμαρχο Λευτέρη Μάντζαρη, τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Γερόλιμο, τον Δήμαρχο κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, που από την πρώτη στιγμή με πήρε τηλέφωνο.

Σίγουρα θα ξέχασα κάποιους, από τους οποίους ζητώ συγνώμη για τις ευχές τους και την αγάπη τους.

Δεν μπορώ και δεν επιτρέπετε να ξεχάσω τον φίλο και συμμαθητή από το Γυμνάσιο του Αιγάλεω Κώστα Τριανταφύλλου, τον οποίο έβγαλε πραγματικά Αστέρια και ο οποίος πέρα από λαμπρός Καρδιοχειρουργός με την καταπληκτική ομάδα εμφραγμάτων του, είναι και υπέροχος Άνθρωπος!!!

Εδώ βέβαια η ζωή μου άλλαξε ήδη ριζικά και πρέπει να προσαρμόσω την ζωή μου στα νέα δεδομένα!!!

Ασφαλώς θα ασκώ την Ιατρική  αλλά με διαφορετικούς δρυμούς, για να παραμένω χρήσιμος στην κοινωνία.

Αστακός 19/3/2023
Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ
Και επειδή ξέρετε πως είμαι λάτρης της Μουσικής, θα σας αφιερώσω την Ανατολή, την οποία απέδωσε με μοναδικό τρόπο η Τάνια Τσανακλίδου (που μου το είχε αφιερώσει με νόημα η γυναίκα μου Λαμπρινή, η οποία μου έχει χαρίσει μια υπέροχη οικογένεια λέγοντας μου:

Αχ ταίρι μου ακριβό
Μην σπαταληθείς!!!!

Και της υποσχέθηκα να απολαύσουμε πολλές Ανατολές από την άγριας Ομορφιάς Βάθεια της Μάνης μέχρι την Ανατολή της Σαντορίνης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad