"Ξηρόμερο Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Ο Ερ. Γαλούνης δεν θα είναι υποψήφιος ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια": Ο Ερ. Γαλούνης δεν θα είναι υποψήφιος ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας



"ΞΗΡΟΜΕΡΟ
Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια"

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αστακός 24 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’, συνεδρίασε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ασχολήθηκε με τις υποψηφιότητες για τις εκλογές του Οκτωβρίου, τόσο σε ότι αφορά τους Δημοτικούς Συμβούλους, όσο και τις υποψηφιότητες για τους προέδρους Κοινοτήτων και Τοπικών Συμβουλίων. Αποφάσισε ομόφωνα και χωρίς την παραμικρή ένσταση να μην μην είναι ο κ. Ερ. Γαλούνης υποψήφιος, ως Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό μας, για λόγους που αναπτύχθηκαν εκτενώς και με απόλυτη τεκμηρίωση.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι μέχρι σήμερα εγκριθείσες υποψηφιότητες ενώ σε προσεχή Συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, θα εξεταστούν και άλλες υποψηφιότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad