Σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο θα περιοδεύσει το Σάββατο 29 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Απριλίου 2023

Σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο θα περιοδεύσει το Σάββατο 29 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο θα περιοδεύσει το προσεχές Σάββατο, 29 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της προεκλογικής επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αιτωλοακαρνανία πήρε επίσημη μορφή και επιβεβαιώθηκε η παρουσία του στα εγκαίνια του Ξενοκρατείου Αρχαιολογικού Μουσείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 13.30.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος που απευθύνουν τη σχετική πρόσκληση.

Στη Ναύπακτο εξάλλου ο πρωθυπουργός θα κάνει στάση στις 11:00 πμ (σε χώρο εστίασης στο Λιμάνι) και στο Μεσολόγγι θα φτάσει στις 12:00. Στο Αγρίνιο στις 17:30 μμ σε χώρο εστίασης στην κεντρική πλατεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad