Τις Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου και Κανδήλας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2023

Τις Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου και Κανδήλας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας


Η Δημοτική Παράταξη "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" ξεκίνησε κύκλο επαφών με επαγγελματίες όλων των χώρων και ειδικοτήτων, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, εργαζόμενους και απλούς πολίτες, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Στόχος να πληροφορηθούμε "από πρώτο χέρι" τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους συμπολίτες μας, και να αφουγκρασθούμε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και κυρίως να ακούσουμε τις απόψεις και προτάσεις τους για την αντιμετώπισή τους.

Οι άμεσες επαφές με όλους, ανεξαιρέτως, τους Συμπολίτες μας θα δώσουν τη δυνατότητα στα στελέχη της Παράταξης να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και, προπάντων, υλοποιήσιμο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι επαφές αυτές, προϊόντος του χρόνου, θα συνεχισθούν με εντατικότερους ρυθμούς .

Ως παράταξη είμαστε ανοιχτοί στο δημοκρατικό διάλογο και έτοιμοι να ακούσουμε ακόμα και τις πιο αιρετικές απόψεις.

Γιατί ο διάλογος είναι αυτός που μπορεί να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad