Εντατικοί έλεγχοι της αγοράς στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2023

Εντατικοί έλεγχοι της αγοράς στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα


Εντατικοί έλεγχοι της αγοράς στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, συγκάλεσε σύσκεψη στο Αγρίνιο μεταξύ Υπηρεσιακών και παραγωγικών εκπροσώπων, η οποία είχε ως αντικείμενο τις δράσεις για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά.

Στόχος των μικτών κλιμακίων ελέγχων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, είναι η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης και οι προληπτικές δράσεις αντιμετώπισης φαινομένων αισχροκέρδειας, ενώ όπως επεσήμανε η κ. Σαλμά οι έλεγχοι που διεξάγονται από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Δημόσιας Υγείας και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , είναι εντατικοί και συνεχείς καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της εορταστικής περιόδου.

«Η συνεργασία των υπηρεσιών μας με τους παραγωγικούς κι επιχειρηματικούς φορείς συνεχίζει να είναι άψογη, με σκοπό πάντα την εξυπηρέτηση και προστασία του καταναλωτικού κοινού» σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κ. Κόλλαρης, οι Διευθύντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Α. Σταμούλη και Ανάπτυξης ΠΕ Αιτωλ/νίας, Ε. Καραθανάση, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σ. Βλάχος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, Ν. Πανταζόπουλος. Εκ μέρους των επιχειρηματικών εκπροσώπων έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος, Β. Παπαθανάσης και το μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου, Δ. Τσινιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας –Λευκάδας, Δ. Κακούρης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Α. Καλαϊτζόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, Κ. Ναστούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad