Συνάντηση Τριανταφυλλάκη - Σαλμά στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2023

Συνάντηση Τριανταφυλλάκη - Σαλμά στον Αστακό


Στα πλαίσια προεκλογικής ομιλίας του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κου Σαλμά Μάριου στον Αστακό, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, τις προκλήσεις και το μέλλον.

Η πεποίθησή μας είναι ότι η περιοχή ερημώνει και απαιτείται αναπτυξιακό και χωροταξικό μοντέλο με άλλον προσανατολισμό. Δεν παραλείψαμε να επισημάνουμε την αστοχία με την ΠΟΑΥ.

Τα έργα υποδομής που λείπουν από την περιοχή ήταν κύριο θέμα στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε το μεγάλο έργο ύδρευσης του ΣΥΚΞ, που ήδη σαν Δήμος εκπονήσαμε μελέτη.

Τέλος, η τουριστική ανάπτυξη αποτελεί ζητούμενο και προαπαιτούμενο για την συγκράτηση του πληθυσμού.

Τον ευχαριστήσαμε για την πρωτοβουλία του για τον εκσυγχρονισμό των δύο Ιατρείων στις Κοινότητες Μαχαιράς και Χρυσοβίτσας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το ΚΥ Αστακού, που παραδόθηκαν και είναι έτοιμα για επαναλειτουργία.

Πέρα από την πολιτική ,από τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας, με τον Μάριο μας συνδέει μια φιλιά ετών, από τα πρώτα χρόνια σπουδών μου στην Ιατρική Σχολή.

Σε αυτή την διαδρομή με την ιδιότητα του Ιατρού και του Ακαδημαϊκού τον έχω ζήσει να προσφέρει σε συνανθρώπους μας πάρα πολλές φορέ .

Καλή επιτυχία στον αγώνα του.
 

Πηγή: Giannis Triantafillakis (facebook)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad