Το πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2023

Το πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες, συσκέψεις και ομιλίες, η Κ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καλεί το λαό του νομού να κάνει το βήμα και να στηρίξει το ΚΚΕ στις εκλογές, της 21ης Μάη.

Με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει τα εξής:

ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΗ

11:00 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην παραλία Αμφιλοχίας.

8:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Βάρνακα, Κανδήλα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΗ

7:00 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Γηροκομείου και στην οδό Φιλελλήνων στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Ξηροκώστα», Παντάνασσα.

8:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Κατοχή, Νεοχώρι.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΗ

11:00 πμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Πλαγιά, Πογωνιά, Περατιά.

6:30 μμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στην περιοχή Αμπρακιώτικα της πόλης της Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Γαλατάς, Ευηνοχώρι.

8:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση, θα περιοδεύσει στο Αρχοντοχώρι και στο Μύτικα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά του Αιτωλικού.

12:00 μ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Κωνοπίνα, Κομποτή, Αετός.

8:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Δυτικού Αγρινίου και Κατασκευών, στο καφενείο «115», στο Αγρίνιο. Θα χαιρετήσει ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην οδό Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

11:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στο καφέ «Αφών Τραυλοστάθη» στην Κατούνα. Θα χαιρετήσει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Ξηρομέρου στο καφέ «Μπουκουβάλας», στην παραλία Αστακού. Θα χαιρετήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΗ

11:30 πμ, η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Φουρλής» στο Μοναστηράκι.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, θα περιοδεύσει στα χωριά Χρυσοβέργη, Σταμνά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad